Çankaya villa projeleri

Çankaya Villa Projeleri

İçerik

Üst düzey villa ve sitelerin yaratılmasına odaklanan Naturel Life villa evleri, Ankara Çankaya’da yeni villa projeleriyle, lüks yaşam projeleriyle ilgilenenler için sunuluyor.

Başkent Ankara’da inşa edilen ve lüks yaşamı tercih eden kişiler için en özel imkânlarıyla projelendirilen müstakil ev projeleri, üst düzey villalardır. Toplu taşıma ve diğer olanaklara yakın, şehrin gelişmekte olan bölgesinde inşa edilirken, Ankara’nın en özel muhitlerinden biri olan Çayyolu’nda inşa ediliyor.

Villa Hayatıyla Yaşantınıza Bir Üst Seviyeye Taşıyın

Ülkemizin deprem bölgesinde olmasının yanı sıra, şehrin keşmekeşinden kurtulmak ve huzurlu bir yaşam sürmek isteyen kişiler, daha geniş alana sahip ve doğayla iç içe olan villa proje evlerine yöneliyor.

Ankara Çankaya’da yükselen ve huzurlu bir hayatın temsilcisi olarak tasarlanmış Çankaya villa projeleri, Naturel Life villa evleri firmamızın, en özel projeleri arasında yer alıyor.

  • Güzel manzarası, doğayla iç içe tasarımıyla göz kamaştırıcı bir mimariye sahip olan villa evlerimiz, 330m2’lik net kullanım alanına sahiptir.
  • Evlerin önünde 350m2’lik bahçe ve yeşil alan bulunurken; yetişmiş ağaç ve bitkilerle tasarlanmış peyzaj alanı bulunmaktadır.
  • Akıllı ev sistemi altyapısına sahip olarak tasarlanan villalarımız, bahçeler için otomatik sulama sistemine sahiptir.
  • Arabalarınız için 2 araçlık elektrikli şarj istasyonu altyapısı hazırlanmış kapalı otoparkı bulunmaktadır.

Gerek mimarisi gerekse konumu dolayısıyla yaşantınızı bir üst seviyeye taşıyacak olan villa projelerimiz, Ankara Çankaya’da lüks ve konforlu hayatı benimsemiş aileler için tasarlanıyor.

Mükemmel Altyapı Korunaklı Evler

Müstakil evler, geniş bir arsa üzerine, bağımsız evler olarak tasarlanmış, lüks yaşamı koordine eden yapılardır. Aynı zamanda villa projeleri, daha fazla mahremiyet ve alan arayan alıcılara hitap eder.

Naturel Life villa evleri olarak tasarladığımız Çankaya villa projeleri, büyüklük ve kapsam olarak değişmez. Bunun yanında tüm sunulan özellikler, her villa için geçerlidir.

  • Projede yer alan tüm villalarımız 2019 deprem yönetmeliğine uygun şekilde tasarlanmıştır ve bu sayede radye temel ve betonarme sistem kullanılmıştır.
  • Ode marka temel izolasyonu/bohçalama yapılmış, gaz beton tercih edilmiştir.
  • Tüm villalarımızda akıllı ev sistemi altyapısı kullanılırken; camlar PVC doğrama ve Isıcam sinerji özellikle camlardan tasarlanmıştır.
  • Kılıçoğlu Megaron serisi kiremitler, 20 yıl renk solmama garantisi sunarken, tüm villalarımızda güvenlik kamera sistemi kullanılmıştır.

Tüm bunların yanında asansör kullanmak isteyenler için Thyssenkrupp, Shindler ve Kone marka asansör tercih edilmiştir.

Kaliteli Malzemelerle Doğal Yaşam

Müstakil villa projeleri, bir arsa üzerinde çok sayıda müstakil villanın inşa edildiği, bir gayrimenkul geliştirme türüdür. Bu projeler tipik olarak lüksek ve özel bir ev arayan varlıklı alıcılara hitap eder.

  • Kullanılan her malzeme marka ürünlerden tercih edilmiş olup, yüksek kaliteli malzemelerden tasarlanmıştır.
  • Villalarımız; Wesbo marka silent serisi sessiz PVC boru sistemine sahiptir.
  • Tüm villa evlerimizde klima sistemi altyapısı VRF, Split ve Multi klima sistemi olarak hazırlanmıştır.
  • Her bir villa Fraenkishe marka yerden ısıtma sistemine sahip olurken; her alan koridor ve odalar da dahil olmak üzere, bağımsız kontrol edilebilen ısı kontrol sistemine sahiptir.
  • Kombi ve boyler ürünleri Buderus marka olurken; Wilo marka hidrafor ve paslanmaz çelik su deposu kullanılmıştır.
  • Tüm pencereler büyük şekilde tasarlanmış, böylece ışığın tüm gün boyunca evin içinde olması sağlanmıştır.
  • Pencerelerde Rehau PVC doğrama kullanılırken, camlar Isıcam sinerji özellikle camlardan tercih edildi.
  • Villa evlerimizin tamamında yükseklik hissinin en üst seviyede olması için, tavan yüksekliği net 3 metre olarak tasarlandı.
  • Villalarda tüm dış cephe mekanik olarak tasarlandı. Böylece tüm hava iklim koşullarına duyarlı olan dış cephe kışın sıcak tutarken, yazın daha serin olmanızı sağlayacak şekilde oluşturuldu.

Gerek yeşil alanı ve bahçesi gerekse çift taraflı kış bahçesiyle tam bir doğal yaşamı ön plana çıkaran villa evlerimiz, korunaklı ve depreme dayanıklı altyapısı ve diğer konfor alanlarıyla, lüks ve konforlu yaşamın da öncüsü olarak tasarlandı.

Çankaya villa projeleri tipik olarak, geleneksel müstakil evlerden daha büyüktür ve farklı özellikleriyle diğer gayrimenkullerden ayrılır. Villa projelerimiz tamamıyla, en son olanaklar ve teknolojik yeniliklerle tasarlanmıştır.

Villa evlerimiz geleneksel ev görüntüsünden tamamen uzak, yeni ve huzurlu bir yaşam isteyen, daha rahat ve doğal yaşam alanından hoşlananlar için tasarlanmıştır. Geniş hareket alanıyla da sizi rahatlatacak villa evlerimiz için, www.naturellifevillalari.com sitemizi ziyaret ederek, müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir ve bu özel hayat içindeki yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.